Careers

JENSDEV is de naam van een verzameling individuen die geloven in uitmuntendheid. Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van de continu veranderende internetwereld. Onze mensen hebben de drive om te slagen en de discipline die nodig is om te implementeren. We concentreren ons op ons team en bieden een omgeving die geleid wordt door creatief denken. We concentreren ons op het elimineren van stress en druk, zodat ons team helder en creatief kan denken.

Wanneer u meewerkt aan JENSDEV, moet u deel uitmaken van een team dat bekend staat om zijn prestaties. We zijn efficiëntie gedreven professionals die zich richten op het eindspel.

JENSDEV richt zich niet alleen op het werven van individuen die prestatiegericht zijn, maar ook op het ontwikkelen ervan. Voor ons is het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en worden bediend met de zorg en het respect dat ze verdienen.

Het voordeel bij het zijn van een community betekent dat we mensen van allerlei categorieën nodig hebben. Onderaan de pagina kan je zien welke mensen we nog zoeken.

JENSDEV is vooral een community. Daarom worden mensen die aan een bepaald project meewerken wel mee uitbetaald, maar niet op regelmatige wijze. Je kan na het lid worden jezelf aan projecten binden waar je dan je eigen aandeel aan verdient.

Aangezien we reputatie en resultaten hoog in het vaandel houden is er geen vrije registratie van toepassing. Na uw registratie zal u worden beoordeeld door enkele ervaren leden binnen de community van jouw niche. Aan de hand van hun feedback krijg je toegang voor je ‘functie’ of niet.

benefits en rewards

Een bijverdienste rondom jouw passie op onregelmatige basis? Je bepaald zelf wat voor hooi je op je vork neemt. Gewoon gezellig bij jou thuis een uurtje werken aan de computer en je bent al bedankt. Geen tijd, geen probleem! Andere leden van het team springen automatisch voor u in. Verdien geld met jouw passie.

wij zijn op zoek naar

Vacature Titel Locatie Afdeling Datum
Administratief Medewerker Regio Brussel of Regio Antwerpen Sales, Support en Intern 13/04/2018
Content Marketing Manager Regio Brussel of Regio Antwerpen Marketing 02/04/2018

SummarisedSamengevat

Wij zorgen voor het bedrijf van onze klanten als community. We denken en handelen als zakelijke partners, niet als academische adviseurs. We delen de ambities van onze klanten, werken eraan hun realiteit te begrijpen en stemmen onze stimulansen af op hun doelstellingen – zodat ze weten dat we hierin samen zijn. 

Persoonlijke impact, mentoring en teamwork zijn slechts enkele van de voordelen van het opbouwen van een carrière bij JENSDEV.

niet van plan om lid te worden maar gebruik te maken van onze diensten?